Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g134g975kcal1.3g1.3g106.9g0g
Sokeri 114g461kcal0g113.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g745kcal22.1g152g2.6g7.6g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%668g434kcal73.5g28.1g2g0g
Kananmuna kuoreton 220g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml67g14kcal5.4g0g0.2g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 27g90kcal0g21.8g0g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.2g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g267g909kcal5.3g8g93.5g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 481g329kcal3.9g73.1g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g8881kcal297.2g828.8g471.6g23.8g
Valittu annoskoko2288g4441kcal148.6g414.4g235.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna1144g2220kcal74.3g207.2g117.9g6g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284