Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g71kcal5.9g0g5.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 44g13kcal0.8g1.6g0.1g1.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g44g13kcal0.7g2g0.2g1.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g28g31kcal0.8g0.9g2.8g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g22g36kcal0.5g0.8g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g333kcal17.8g11.2g23.6g4.4g
Valittu annoskoko229g167kcal8.9g5.6g11.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna115g83kcal4.5g2.8g5.9g1.1g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401