Vadelma-passionmousse

Jos käytät pakastevadelmia, sulata ne. Laita liivatteet kylmään veteen.

Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan eri kulhoihin.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää joukkoon tuorejuusto ja vadelmat.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää makeutusjauhe keltuaisten joukkoon ja vaahdota.

Sekoita keltuaisvaahto kermaseokseen.

Kääntele valkuaisvaahto varovasti sekaan.

Lisää vadelmat.

Kiehauta tilkka vettä esimerkiksi mikrossa ja purista liivatteet sekaan.

Lisää liivate nopeasti sekoittaen massan joukkoon.

Kaada esim irtopohjavuokaan tai rengasvuokaan.

Halutessasi öljyä vuoan reunat ennen kuin kaadat massan vuokaan, näin mousse irtoaa helpommin reunoista.

Anna jähmettyä jää kaapissa noin 5 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vadelma 50g21kcal0.5g2g0.4g1.8g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g50g85kcal3.8g2.6g6.5g1.4g
Jam it passiohillo (Fine foods), annos 15g19g53kcal0.3g12.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu46g58kcal5g0.1g4.1g0g
Liivatelehti, gelatiini1.1g3.9kcal1g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g871kcal23.8g40.6g65.8g6.4g
Valittu annoskoko229g436kcal11.9g20.3g32.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna115g218kcal6g10.2g16.5g1.6g
Arvot/100g100g190kcal5.2g8.9g14.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265916