Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g100g25kcal1g4.9g0.2g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado49g10kcal0.6g1.7g0g0.7g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g19g54kcal6.2g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g351kcal34.8g14.6g16.8g6.8g
Valittu annoskoko229g175kcal17.4g7.3g8.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna115g88kcal8.7g3.7g4.2g1.7g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763