Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.8g0g0.5g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g156kcal10.2g3.2g11g1.8g
Valittu annoskoko229g78kcal5.1g1.6g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna115g39kcal2.6g0.8g2.8g0.5g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.7g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532