Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.7g64kcal0.1g0g7.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g35g210kcal7.4g2.3g18.9g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g1420kcal42.6g11.2g133g0g
Valittu annoskoko229g710kcal21.3g5.6g66.5g0g
Annoskoko puolitettuna115g355kcal10.7g2.8g33.3g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.4g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903