Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g53g18kcal0.1g3.7g0.2g0.9g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g53g44kcal0.6g9.6g0.2g0.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen44g316kcal0g0g35.1g0g
Sokeri 22g89kcal0g21.9g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)53g195kcal7.4g28.9g4.2g5.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g1367kcal16.4g138.6g79.6g15.2g
Valittu annoskoko229g683kcal8.2g69.3g39.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna115g342kcal4.1g34.7g19.9g3.8g
Arvot/100g100g298kcal3.6g30.2g17.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864