Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)35g11kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Basilika, tuore0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g139kcal8g10.8g6.2g1.6g
Valittu annoskoko229g70kcal4g5.4g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna115g35kcal2g2.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954