Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 10g7.2kcal0.5g1g0g0.3g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 21g7.3kcal1g0.4g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Pestokastike, yrttikastike 7.8g38kcal0.6g0.1g3.9g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)47g61kcal8.4g1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g297kcal22.2g13.8g17g3g
Valittu annoskoko230g148kcal11.1g6.9g8.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna115g74kcal5.6g3.5g4.3g0.8g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794