Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Sipulikuutiot rainbow1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g78g27kcal0.8g5.1g0.4g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa39g31kcal1.8g5.1g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa23g70kcal5.4g0g5.4g0g
Basilika, tuore7.8g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g295kcal17.4g25.6g13.2g1.6g
Valittu annoskoko229g148kcal8.7g12.8g6.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna115g74kcal4.4g6.4g3.3g0.4g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511