Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 52g65kcal10.9g0g2.3g0g
Naudan paahtopaisti52g58kcal11.3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g283kcal45.6g6.4g7.8g2.6g
Valittu annoskoko229g142kcal22.8g3.2g3.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna115g71kcal11.4g1.6g2g0.7g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355