Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 35g10kcal0.4g1.4g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 25g6.4kcal0.4g0.9g0g0.5g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)46g12kcal0.5g2.5g0g0.6g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g79kcal3.4g14g0.2g5g
Valittu annoskoko230g40kcal1.7g7g0.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna115g20kcal0.9g3.5g0.1g1.3g
Arvot/100g100g17kcal0.7g3g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823