Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.4g0.5g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g209kcal3.8g26.8g8.8g6.4g
Valittu annoskoko229g104kcal1.9g13.4g4.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna115g52kcal1g6.7g2.2g1.6g
Arvot/100g100g46kcal0.8g5.8g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822