Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g94g112kcal15g1.2g5.2g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)3g11kcal0.2g2.3g0.1g0.2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g38g45kcal1.1g2g3.7g0g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g364kcal32.6g11g21g0.6g
Valittu annoskoko230g182kcal16.3g5.5g10.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna115g91kcal8.2g2.8g5.3g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310