Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl21g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Omenasose, omatekoinen38g49kcal0g11.3g0g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Maitorahka, milbona (500g)38g26kcal4.6g1.5g0.1g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 45g31kcal0.4g6.9g0g0.4g
Vadelma 19g7.7kcal0.2g0.8g0.2g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g1.5g3.1kcal0g0.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.9g3.2kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g773kcal21g96.4g30.6g4g
Valittu annoskoko229g386kcal10.5g48.2g15.3g2g
Annoskoko puolitettuna115g193kcal5.3g24.1g7.7g1g
Arvot/100g100g168kcal4.6g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021