Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 23g3.6kcal0.2g0.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g32g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Tonnikala vedessä, rainbow45g45kcal9g0.2g0.9g0g
Voi 32g233kcal0.4g0.1g26.1g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 11g35kcal0.9g6.5g0.3g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 42g143kcal4.3g29.2g0.5g1.5g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15023g88kcal6.5g0.3g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g1134kcal44g81.4g68.6g7.8g
Valittu annoskoko230g567kcal22g40.7g34.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna115g284kcal11g20.4g17.2g2g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.7g14.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094