Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 102g77kcal1.9g15.7g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Nakki, keskiarvo 85g197kcal9.6g1g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g574kcal24.2g37.8g35.6g3.6g
Valittu annoskoko230g287kcal12.1g18.9g17.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna115g144kcal6.1g9.5g8.9g0.9g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686