Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 62g141kcal11.7g0g10.5g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.9g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g42kcal2.8g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g486kcal30.6g17.6g31g5.6g
Valittu annoskoko230g243kcal15.3g8.8g15.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna115g122kcal7.7g4.4g7.8g1.4g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.8g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425