Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Herkkusieni 44g7kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus22g77kcal3.1g0.1g7g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta6.3g29kcal2.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g753kcal20.4g8.2g70.6g2.4g
Valittu annoskoko230g377kcal10.2g4.1g35.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna115g188kcal5.1g2.1g17.7g0.6g
Arvot/100g100g164kcal4.4g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651