Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g33g89kcal9.4g0g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g15g52kcal1.8g10.1g0.1g1.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.7g11kcal0.7g0g0.8g0g
Sinappi 2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 125g57kcal3.8g6g1.9g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Ketsuppi, euro shopper2.2g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa38g49kcal6.7g0.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g635kcal46.6g46.2g27.4g3g
Valittu annoskoko230g317kcal23.3g23.1g13.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna115g159kcal11.7g11.6g6.9g0.8g
Arvot/100g100g138kcal10.1g10.1g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826