Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 500g168kcal3.4g27.5g0.5g7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g320g1920kcal76.8g21.1g172.8g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g500g300kcal50g21.5g1.5g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)30g3kcal0.4g0g0.2g25.5g
Kananmuna kuoreton 920g1312kcal115g2.8g94.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4580g7443kcal492.2g153.4g538.6g65g
Valittu annoskoko2290g3721kcal246.1g76.7g269.3g32.5g
Annoskoko puolitettuna1145g1861kcal123.1g38.4g134.7g16.3g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500