TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)499g1383kcal54.9g254.6g14.5g14g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)799g2228kcal143.7g0g183.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Porkkana 108g35kcal0.7g6g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g138g28kcal0.8g5.2g0.4g8.3g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%218g501kcal63.1g5.4g26.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%399g479kcal11.6g18g39.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30g270kcal0g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4584g9886kcal551.4g585.8g590.2g52.4g
Valittu annoskoko2292g4943kcal275.7g292.9g295.1g26.2g
Annoskoko puolitettuna1146g2472kcal137.9g146.5g147.6g13.1g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945