Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
Lanttu 86g25kcal0.9g4g0.3g1.5g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.5g0.4g0.4g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Seiti pakaste 450g349kcal79g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4584g1774kcal205.2g72g69g27g
Valittu annoskoko2292g887kcal102.6g36g34.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna1146g444kcal51.3g18g17.3g6.8g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160