Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g24g23kcal0.4g6g0g2.5g
Mantelirouhe, 1 rkl48g277kcal10.1g2.5g24.2g5.6g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl120g60kcal0g13.2g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g600g360kcal2.4g90g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä300g510kcal3g132g3g0g
Flora Vanilla 12%600g1140kcal27g96g72g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g600g390kcal66g25.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4584g5521kcal217.8g729.8g202g16.2g
Valittu annoskoko2292g2761kcal108.9g364.9g101g8.1g
Annoskoko puolitettuna1146g1380kcal54.5g182.5g50.5g4.1g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301