Punasipuli-fetapizza(Pirkka ohje)

Siirry sivulle!

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita joukkoon suola, sokeri ja osa jauhoista.

Valuta salaattijuustot siivilässä.

Mittaa öljymarinadi taikinaan ja lisää loput jauhot käsin hyvin vaivaten.

Vaivaa pehmeä taikina sileäksi palloksi pöydällä.

Jaa taikina kahtia, jauhota ja nosta palat takaisin kulhoon.

Kohota kaksinkertaiseksi.

2. Kuori ja halkaise punasipulit.

Leikkaa puolikkaat 6 lohkoksi niin, että kanta pitää lohkot koossa.

Lado lohkot pellille leivinpaperin päälle.

Vatkaa öljymarinadi, balsamiviinietikka, sokeri ja suola.

Voitele sipulilohkot seoksella.

Paista sipuleita 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Viipaloi tomaatit.

3. Taputtele toinen taikinoista ohueksi pohjaksi (Ø 28 cm) pellille leivinpaperin päälle.

Levitä 3/4 dl ranskankermaa pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Ripottele päälle 1 dl juustoraastetta.

Asettele puolet sipulilohkoista ja tomaattiviipaleista pizzalle.

Muserra puolet juustokuutioista tasaisesti pizzalle ja levitä puolet viipaloiduista oliiveista päälle.

4. Paista pizzaa uunin alatasolla 225 asteessa 15?17 minuuttia.

5. Leivo, täytä ja paista toinen pohja välit­tömästi.

Ripottele pizzalle oreganoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 28g21kcal3.7g0.3g0.1g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 366g1255kcal37.3g256.1g4.4g12.8g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g675g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g34g38kcal0.2g7.8g0g0g
Sokeri29g119kcal0g29.2g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%169g152kcal6.8g12.8g8.4g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste225g810kcal65.3g3.8g63g0g
Salaattijuustokuutio (Pirkka), annos 200g113g304kcal20.3g2.3g23.6g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka), annos 2.9g56g67kcal0.5g2.5g7.3g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4590g6556kcal289.4g716.2g279g61.2g
Valittu annoskoko2295g3278kcal144.7g358.1g139.5g30.6g
Annoskoko puolitettuna1148g1639kcal72.4g179.1g69.8g15.3g
Arvot/100g100g143kcal6.3g15.6g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108168