Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 250g159kcal1.2g29.5g1g11.2g
Peruna, vanha, kuorittu 281g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Porkkana 156g51kcal1g8.7g0.3g4g
Juuriselleri 125g39kcal1.6g5.7g0.2g3.9g
Sipuli 106g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 937g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g125g325kcal3.7g5.6g33.7g0.6g
Piparjuuri, annos 10g156g58kcal7g17.2g0.5g11.7g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g156g187kcal3.6g7.5g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4590g2134kcal49.6g246.2g104.2g72g
Valittu annoskoko2295g1067kcal24.8g123.1g52.1g36g
Annoskoko puolitettuna1148g533kcal12.4g61.6g26.1g18g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767