Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 610g3236kcal1.8g3g365.8g0g
Sokeri 592g2404kcal0g591.7g0g0g
Kananmuna kuoreton592g847kcal71.1g0g59.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 244g817kcal0.1g199g0.1g3.4g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g174g1080kcal37.5g21.4g96.3g12.5g
Sokeri 84g339kcal0g83.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g17447kcal221g1797.2g1042.8g31.8g
Valittu annoskoko2296g8723kcal110.5g898.6g521.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna1148g4362kcal55.3g449.3g260.7g8g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563