Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g375g356kcal75g0g2.6g0g
Makaroni ( tumma Torino )375g1313kcal67.5g221.3g14.6g22.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g313g234kcal7.2g16.6g15g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g14g39kcal2.8g0.7g2.8g0.1g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu38g98kcal11.6g0g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 263g60kcal1.5g9.1g0.8g3.7g
Basilika, kuivattu 3.7g10kcal0.5g0.8g0.1g1.5g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4595g4612kcal339.2g524g110.6g65g
Valittu annoskoko2298g2306kcal169.6g262g55.3g32.5g
Annoskoko puolitettuna1149g1153kcal84.8g131g27.7g16.3g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572