Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman300g511kcal36g0g30g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g75g263kcal9.8g52.1g1.3g2.4g
Ruskeita papuja, Rainbow199g169kcal10.9g27.9g1g43g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g376g94kcal4.9g15.8g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal2g1.8g2.7g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Vesi1127g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4596g2705kcal133.2g227.4g118g98.4g
Valittu annoskoko2298g1352kcal66.6g113.7g59g49.2g
Annoskoko puolitettuna1149g676kcal33.3g56.9g29.5g24.6g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933