Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 4.5g13kcal0.7g0g1.1g0g
Sokeri 225g913kcal0g224.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl900g3060kcal18g27g315g0g
Mustikka, Pakkasmarja900g300kcal4.5g57.6g5.4g29.7g
Marenki 270g741kcal13.7g168.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4599g10053kcal73.8g955.4g643.2g59.4g
Valittu annoskoko2300g5027kcal36.9g477.7g321.6g29.7g
Annoskoko puolitettuna1150g2513kcal18.5g238.9g160.8g14.9g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218