Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.4g29kcal0.2g0.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g96kcal0.6g9.8g5.8g0.2g
Valittu annoskoko23g48kcal0.3g4.9g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal0.2g2.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g207kcal1.3g21.2g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891