JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kani 14g22kcal2.9g0g1.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g57kcal5.8g0.6g3.4g0g
Valittu annoskoko23g29kcal2.9g0.3g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.5g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g124kcal12.6g1.3g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386