Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Saksanpähkinä 1g6.5kcal0.1g0g0.6g0.2g
Vuohenjuusto President4.1g11kcal0.8g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g58kcal2g3.2g3.6g1.2g
Valittu annoskoko23g29kcal1g1.6g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.5g0.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g126kcal4.3g7g7.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701