Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Ruohosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g52kcal3.2g1.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko23g26kcal1.6g0.7g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.8g0.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g113kcal7g3g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850