Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.1g33kcal0g0g3.7g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuoreton5.9g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.4g8.2kcal0g2g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g1.7g11kcal0.4g0.2g1g0.1g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g175kcal2.2g17.8g10.6g0.2g
Valittu annoskoko23g88kcal1.1g8.9g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g44kcal0.6g4.5g2.7g0.1g
Arvot/100g100g384kcal4.8g39g23.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563