Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.2g4kcal0.1g0g0.4g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 3.5g10kcal0.4g0.3g0.8g0g
Sitruuna kuorittu 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g38kcal1.2g2.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko23g19kcal0.6g1.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.3g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g83kcal2.6g5.2g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209