Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g5.6g21kcal0.3g1.8g1.4g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.6g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g2.8g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.4g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g2.1g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g95kcal5g4g6.4g0.4g
Valittu annoskoko23g48kcal2.5g2g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.3g1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g207kcal10.9g8.7g13.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671