Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.5g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kookoshiutale 0.8g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 13g5kcal0g1.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g2.3g14kcal0.4g0.1g1.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6.3kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g120kcal1.8g3g11g0.8g
Valittu annoskoko23g60kcal0.9g1.5g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.5g0.8g2.8g0.2g
Arvot/100g100g263kcal3.9g6.6g24g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976