Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 21g7.9kcal0.1g1.5g0g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.5g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g38kcal0.4g4.4g1.6g1.4g
Valittu annoskoko23g19kcal0.2g2.2g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.1g1.1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g82kcal0.9g9.5g3.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598