Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)4.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g4.7g5.6kcal0.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g29kcal2.8g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko23g15kcal1.4g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.7g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal6.1g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417