Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)8.9g12kcal1g0g0.9g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 3.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mansikka 2.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g95kcal2.4g11.2g4g0.4g
Valittu annoskoko23g47kcal1.2g5.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal0.6g2.8g1g0.1g
Arvot/100g100g207kcal5.2g24.5g8.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692