Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 6.3g2.8kcal0g0.5g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g14kcal0.2g2.2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko23g7kcal0.1g1.1g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g31kcal0.4g4.8g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643