Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.7g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.1g8.7kcal0.9g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g129kcal4.2g15.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko23g64kcal2.1g7.6g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g32kcal1.1g3.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g278kcal9.1g32.9g11.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531