Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g11g26kcal2.2g0g1.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.6g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g5.7g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho (X-tra)2.8g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g94kcal6.2g6.6g5g0.4g
Valittu annoskoko23g47kcal3.1g3.3g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.6g1.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g204kcal13.4g14.3g10.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519