Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g6.3g23kcal0.3g1.9g1.6g0.2g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja6.3g4.9kcal1.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g65kcal3.6g3.8g4g0.4g
Valittu annoskoko23g33kcal1.8g1.9g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.9g1g1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal7.7g8.2g8.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674