Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)4.9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal0.9g0g0.5g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 5g4.8kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g37kcal2.4g3.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko23g18kcal1.2g1.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.6g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.2g7.3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185