Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 9g4kcal0.9g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g6.3g34kcal0.6g2.3g2.3g0g
Semper mangoa soseena6.3g3.1kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g92kcal3g8.6g4.6g0g
Valittu annoskoko23g46kcal1.5g4.3g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal0.8g2.2g1.2g0g
Arvot/100g100g197kcal6.4g18.5g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658