Pulla-mustikkapiirakka

Sekoita jauhot ja kardemumma.

Lisää niihin juokseva margariini.

Lämmitä maito, lisää suola, sokeri ja hiiva ja kaada jauhoinin.

Vatkaa.

Kauli uunipellille.

Anna nousta 45min.

Pyörittele mustikat sokerissa ja perunajauhoissa.

Levitä pohjan päälle.

(Voitele halutessasi munalla reunat)
Paista 15-20 min. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta7.1g25kcal0.9g4.9g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow1.6g8.6kcal0g0g0.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 7.8g3.5kcal0g0.5g0g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g98kcal2g16g2.2g1g
Valittu annoskoko23g49kcal1g8g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal0.5g4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g211kcal4.3g34.5g4.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372431