Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g8.9g0.2g0.4g
Oliiviöljy 0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g99kcal2.8g17.8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko23g49kcal1.4g8.9g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal0.7g4.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g213kcal6g38.4g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414