Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.3g2.2kcal0.5g0g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Bambunverso 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g0.9g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kookoskerma, kara1.8g4.6kcal0.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g21kcal1.2g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko23g11kcal0.6g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g47kcal2.6g1.3g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768